Bara ett inlägg i brist på annat

West Ham slog Stoke igår, 2-1 sedan Tristan avgjort med 3 minuter kvar.
Malmö förlorade mot Troja med 4-2, dem är alltså riktigt kassa för tillfället.
Sitter och ser lite av Heartbreak Kid nu, hyffsat kul film.
Funderar på om man ska till Sundsvall imorgon eller ej.
Långsele, Undrom eller Sandslån på nyår? Förslagen bara haglar in.
Klas kör skoter medan jag jobbar. 8.30-19.15 vart det idag.
Klas har plusgrader i jokkmokk medan jag har -15 i Björkå, vart är rättvisan? Vill ha plus och ingen snö.
Mårten är i Thailand, jag sitter på ICA.
Har en enorm träningsverk fortfarande efter helgens fotbollscup.
Syrran bjöd på gott fika igår.
Fantasin tog slut.

Grattis syrran

Idag fyller alltså syrran 24 år, jag säger grattis! Ska åka upp dit om ett tag och ge henne några presenter och hoppas på gofika.
Gårdagens cup slutade inte riktigt som planerat, vi förlorade finalen på straffar, vilket var mycket tråkigt. Den egna insatsen var inte heller nå vidare, var mer ovän med bollen än vän med bollen, märktes tydligt att man inte kickat boll på länge. Trots allt hängde man 2 baljor. Ett i finalen och ett i semifinalen. Kan tillägga att målet jag gjorde i finalen var förstås på straff.
Resultaten:
1-0 mot ÅFF, brorsan lag som vi likaväl kunnat förlorat med 5-0. Storspelande målvakt i våran kasse fällde avgörade.
3-0 mot Nätra. Inget snack om saken, mötte ett mediokert lag.
5-2 mot Kramfors. Samma sak här, mötte ett lag som inte alls var bra.
3-1 i semin mot Sollefteås 82or. Ganska jämn match där jag avgjorde med mitt 3-1 mål med 20 sekunder kvar.
Finalen slutade 1-1. 3-4 efter straffar. En match som vi egentligen skulle ha vunnit, ledde med 1-0 tills det var ungefär 2 minuter kvar, då hittade domaren en staff som ingen annan såg, tror till och med att det var 2 motståndare som sprang ihop.
Idag spelar också både Malmö och West Ham. Troja borta för Malmös del medan West Ham tar sig an Stoke hemma. Blir tuffa matcher som kan sluta hur som helst.

Julfirande och andra trevligheter

Då satte man sig här igen för att försöka sig på en liten uppdatering. Kan ju börja med julafton, var en kanon dag och en kanon kväll. Fick många paket och mycket god mat.
Vad jag fick:
*Pengar
*Bord och stolar
*Armband
*En hel del tröjor
*Diverse köksprylar
Sedan fick jag även fler saker som jag inte orkar skriva upp. På julaftonskvällen var vi också nere hos några släktingar, där bjöds det på whiskey och andra godsaker. Var där i ungefär 2 timmar och det var mycket trevligt.
Juldagen bjöd även den på mycke trevligheter, var först och åkte skridskor på dagen, rikitgt ont man får i fötterna första gången man åker på länge. Sedan vart det middag hos farmor och farfar. På kvällen var det spel som gällde, vi spelade retro i princip hela kvällen, satt ungefär 4 timmar utan att spelet kunde avgöras. Tillslut fick spelet avgöras på ett regelvidrigt sätt, vart en utslagsfråga som Emma hade turen att svara rätt på. Störst samtalämnet under kvällen var ändå Rapunzel, någon som hört talas om henne? Var en riktigt trevlig kväll med massor utav skratt. Vi som spelade var jag, bror, Moa, Krisse, Jens, Emma och Johan. Kom ändå på en hedersam andra plats.

Funderade in i det sista på om jag skulle gå ut eller ej på juldagen, valet föll ju för en spelkväll istället, vilket jag inte ångrar. Var ju skönt att vara pigg och kry idag när man skulle upp och jobba. Från jobbet kan jag bara säga att folket handlar som tokar.

Kors i taket också för West Ham idag, vann borta mot Portsmouth med hela 4-1. Bellamy, Cole och Collison heter dagens hjältar. Från att aldrig göra mål till att göra 4 i en och samma match, helt otroligt viktig seger. Nu är det bara att ta nya tag och besegra Stoke på söndag, vilket kan ses som en lämplig utmaning. Sitter just nu och bevittnar matchen mellan Aston Villa och Arsenal, och något mer orättvist resultat har jag nog aldrig sett förut. Aston Villa hade allt i spel och chansväg i den första halvleken men ändå leder Arsenal mer 1-0, mycket märkligt.

Imorgon är det fotboll som gäller för hela slanten, skall upp till Kuben och spela cup med mitt kära Undroms IF, ska möta brors ÅFF lag, Kramfors och Nätra. Går vi vidare blir det semifinal osv.. Vi brukar faktiskt gå riktigt bra i dessa cuper så man kan ju hoppas på en favorit i repris. 


Jul

God jul allesammans, hoppas ni får en underbar jul med mycket god mat och många paket! Bjuder också dagen till ära på en jullåt.


Söndag

Sista dagen på veckan och bara tre dagar kvar till jul. Jobbade idag också vilket var lika trevligt som vanligt, lika trevlig är dock inte resan till och från jobbet. Hal väg samt en bil som känner av varje litet spår man kör i, kör max 70 och det känns som en evighet att komma fram. Mycket roligare att köra bil på sommaren kan jag ju direkt säga. Nu tillbaka till jobbet, hände en små rolig sak typ 5 minuter innan vi skulle stänga, kom in en äldre kvinna och bad om att få köpa sill i tunna. Vi har ungefär 3 olika smaker kan man säga. Men förstås så dög ingen åt denna kvinna. Hon skulle ha någon speciell, så jag fick då ta och ringa några andra arbetskamrater för att höra om vi hade denna "speciella" sill. Vi hade inte den och denna kvinna sa då "jag åker inte ifrån affären förns jag fått sillen". Det kändes en aning drygt att hon sa det när vi stängt för ungefär 5 minuter sedan. Fick höra lite smått och gott från denna hur kasst det var att inte ha denna speciella sill osv.. Hon hade åkt från Sundsvall och var alltså i stort behov av denna sill. Men men, vi kunde inte göra nåt åt saken och efter lite diskussion så lämnade hon tillslut affären motvilligt. En arbetskamrat fällde också en skön kommentar angående detta: "hade vi kunnat trolla så hade vi ändå inte trollat fram denna speciella sill till denna otrevliga kund". En annan sak vissa kunder har för sig är att gå in och storhandla när det är 5 minuter kvar till stängning, detta kan ses som en aning provocerande, helst när vissa kunder verkar satt det i system. Likt förbannat så är det en underbar arbetsplats!
Blir jobb imorgon och tisdag också, sedan ledig 2 dagar innan jobbet tar vid igen på annandagen. Lutar alltså mot att det inte blir utgång på juldagen, men man är ju inte bättre än att man kan ändra sig.
Satt också och såg Arsenal-Liverpool idag, Arsenal fullständigt utdömda av domaren, ändå slutade matchen 1-1.

Nu blir det nåt annat, förmodligen ladda om batterierna till jobbet imorgon.



Dagen..

Har varit och jobbat idag, vilket var riktigt trevligt. Förundras dock över några incidenter på min arbetsplats, alltid frågar kunderna mig angående cigg och snus, till exempel om ciggen innehåller filter eller ej. Ser jag ut som en kedjerökare eller? När det gäller snusen är det frågor mest om smaken, smakar den lika som den osv.. Jobb imorgon också och förmodligen en hel del kul. Är riktigt trevligt att träffa en massa trevligt folk.
Har nyss också bevittnat West Hams förlustmatch mot Aston Villa, 1-0 till Aston Villa. West kan dock stoltsera med att man har ligans sämsta anfallspar, Cole och Bellamy är fullständigt odugliga när det gäller målgörandet, och det är ju trots allt det fotboll handlar om.
Nu blir det andra bullar, tänkte se nåt roligt på teven.
Ha det så bra så länge.
Peace out!

Björkå

Nu var jag hemma i Björkå igen, åkte hem igår kväll. Idag så har jag sett skidskytte, Björn Ferry slutade glädjande nog på 3e plats. Bergman slutade 8a. Alltså ett bra dagsverke av de svenska herrarna. Just nu är damerna igång.
Fick ut hemtenta igår och den såg relativt bra ut, tror att man ska klara av att göra den på en dag. Kanske blir 7e Januari eftersom den ska vara inlämnad den 8 onde.
Malmö var alltså ute efter Leif Boork, intressant tycker jag! Tror han kan få lite fart på de lata spelarna som finns i föreningen. Percy kan ju inte alltid vara den räddande ängeln. 
Blir mer skrivet senare idag eller en annan dag.
So long!

 

Livet är som en blixt, går sällan av kontrollera

Tisdag 16/12

Nu är det alltså snart bara en vecka till julafton, tiden rasar iväg i en himla fart. Håller just nu på fixa till nån mat. Har hänt en hel del roliga incidenter idag faktiskt. Började ju med skola imorse, det var väl inte alltför roligt men mycket intressant. Stadsgeografi var det som stod på schemat. Sedan så tog jag bussen ner på stan, regnade som satan när jag och två andra stod och väntade på bussen här ute på Liljansberget, vi stod inne i kuren eftersom det var ett jäkla regnande. Det slutade med att bussen åkte förbi i 180, väl i höjd med oss tvärnitade han och backade tillbaka en bit. Jag gick in sist av oss tre i bussen, tur var väl de. Hörde att hon som klev på först fick sig en rejäl avhyvling, men hon svarade upp på ett imponerande sätt. Började med att busschauffören skällde och sa att man måste gå ut ur kuren om man ska åka hem, det var också sista gången han backade tillbaka. Hon svarade upp mycket bra: Det är ju så jäkla dåligt väder + att du har ju glasögon så du borde ju kunna se. Busschaufören muttrade ett tag och kom fram till att han hade ju inte hur mycket tid som helst på sig. Busschaufförens dåliga dag var inte slut där, när han väl tagit sig ner på stan, som alla vet är ju det ju ganska trånga gator, är ju knappt att det går två bussar bredvid varandra. Hur som helst körde bussen jag åkte i bort den mötande bussens ena backspegel. Man såg ju långa väger att det skulle sluta på det viset, hur som helst var det ju helt klart vår busschaufförs fel. Han öppnade bara sitt lilla fönster, skällde som en hund och åkte iväg igen. Han var ett prakt exemplar på en sur busschaufför.
Var sedan på stan ett tag för att köpa de sista julklapparna. Det gick riktigt bra, måste säga att man är riktigt effektiv när man är på stan ensam.
Ikväll lär man nog inte ta sig för allt för mycket, funderar på att packa lite grann. Åker ju hem på torsdag var det tänkt. Imorrn är alltså sista dagen i skolan innan jul, är ett seminarie om geografididaktik, sedan får vi också ut en hemtenta som ska göras under jul. Så blir nog inte så mycket lov för min del, ska ju hinna med att jobba en hel del också.

Superlaget som försvann..

Snackar förstås om West Ham United, alltså vilket lag dem hade haft då. Allt annat än en PL seger hade varit en omöjlighet. Här snackar vi klasspelare rakt igenom.
Målvakt: R.Green
Backar: G.Johnson, R. Ferdinand, A. Ferdinand, Ilunga.
Mittfält: J. Cole. F. Lampard, M. Carrick, V. Behrami.
På topp: D. Ashton, J. Defoe.
På bänken: D. James, S. Parker, Y. Benayoun, M. Upson, F. Kanoute, N. Reo-Coker (mest för det coola namnet), sedan så har man ju också Tevez och Mascherano men dem kan man inte räkna med. Måste ju minst gjort 3 säsonger i claret and blue. Oj, vilket lag detta hade varit, här snackar vi dreamteam!
Från dreamteam till Malmö Redhawks, känns bara som ett stenkast. Malmö möter Almtuna borta ikväll, visas faktiskt på tvn. Ett Almtuna som spelat väldigt bra i inledningen av säsongen, ligger faktiskt någon poäng före MIF, men MIF har ca 3 matcher mindre spelade. Dagen till ära har Malmö inte gjort mindre än 3 lån, snacka om spelarbrist. Här snackar vi klass rakt igenom, Martin Johansson och Jens Skålberg från FBK samt Tomas Larsson från Skellefteå. Inga dussinlirare direkt. Eller? Ska faktiskt bli riktigt intressant att se vad dem kan tillföra det annars så tama MIF. Tror på en tuff och jämn match där tillslut Tomas Larsson avgör med ett riktigt krigarmål. Malmö måste verkligen börja vinna nu!

One Fedor Fedorov, One Fedor Fedorov, näst bästa spelaren som någonsin satt sin fot i Malmö. Skön inställning och en jäkla fart och styrka. Nästan komplett som hockeyspelare, kan bli hur bra som helst bara han får till sin inställning. En talang utöver det vanliga. Gör också riktigt läckra mål vilket inte gör saken sämre. Titta och njut...




Tjo..

West Ham spelade 1-1 borta mot Chelsea, hade någon sagt det åt mig innan matchen hade jag förstås varit nöjd. Men nu missade ju en viss Carlton Cole ett friläge i sista minuten. Kändes riktigt ruttet att det inte vart 3 poäng. Annars gjorde West Ham en riktigt bra match. Bäst på plan Jack Collison och Matthew Upson, riktiga krigare. Behrami var också bra. Målet gjordes förövrigt av Bellamy som annars är fullständigt värdelös. Satt också och kollade Roma-Carliari tidigare idag, och det var en riktigt trevlig match. 3-2 till Roma som avgjorde i matchens sista minut. Har ikväll också följt lite av Juventus-Milan, en match som Juventus vann med 4-2, även det en mycket bra match. Italienska ligan slår ju den spanska med hästlängder.
Nu måste jag verkligen ta tag i boken som ska vara läst tills imorrn, jäkla geografididaktik.. Känns som en skitbok utöver det vanliga.
Tänkte också lägga in en liten julbild dagen till ära. Kan ju berätta att han som inte hör dig och sitter i mitten är min bror och han som sitter till vänster är vår släkting, han till höger vet jag inte vad han heter. Vad faan har bror för kläder på sig? Alla andra har vitt medan han har som en Robin Hood outfit. Olle som släktingen heter ser också bekväm ut i sin klädsel. Snyggt jobbat boys, saknades bara att någon av er skulle vara lucia, men det var tydligen brors flickvän, och förstår om hon skäms över bror.


Tvn styr

Denna helg har verkligen varit så, tvn har styrt det jag har gjort. Har ju varit en massa intressant hela helgen. Massa skidskytte, mycket alpint sedan en hel del fotboll också. Just nu är det skidskytte staffeten för damerna, synd att det är 4 som ska vara med, hade dem kört med 2 stycken hade Sverige helt klart vunnit. Samma sak gäller för herrarna, finns 2 svarta får både hos damerna och hos herrarna, som förstör mer än dem tillför.
Snart blir det fotboll, Roma-Cagliari och Chelsea-West Ham för förgylla min eftermiddag. Måste också försöka ta mig igenom geografididaktik boken, det känns ju inte lika roligt.
Up the hammers!

Bjuder på lite kärlek en dag som denna också. Lyssna och njut..




Lite handboll + gothia cup

Mange och jag förde en härlig diskussion här på msn, om vilka som är snyggast, innebandy tjejer eller handbolls tjejer? Vi var helt överens om att innebandy tjejer ser bättre ut. Handbolls tjejer känns bastanta och osmidiga medan innebandy tjejer känns som det motsatta. Handbolls EM för damer är ju i full gång just nu, är nästan bara EM-finalen kvar tror jag. Dem snackar om skandaler hit och skandaler dit. Ena skandalen ska vara att det ryska laget supit till dagen innan matchen mot Sverige, detta kan jag se som en helt mänsklig företeelse. De är ju bara männinskor vi talar om, sedan att dem spelar handboll tycker jag inte spelar någon roll, är ju helt mänsklig att supa till någon gång. Den andra skandalen ska vara att hela det spanska laget röker, ändå är dem i EM-final. Dem tog Tyskland på konditionen i semifinalen. När jag hörde om detta med rökningen fördes tankarna genast tillbaka till Gothia Cup år 2001. Vi kom dit som taniga 15 åringar som aldrig sett ett större ställe än Sollefteå. Andra matchen skulle vi möta ett tyskt lag som bodde på samma skola som vi, innan matchen stod dem och rökte och var större än störst, kan knappast varit 15 år. Vi var halft ihjälskrämda innan matchen skulle dra igång. Visserligen kunde dem knappt spela fotboll men slog ändå oss med 1-0, mest på grund av deras storlek. Efter matchen åkte vi tillbaka till skolan, där såg vi det tyska laget och deras tränare sitta på bänkarna utanför skolan och dricka folköl. Detta kallar jag seriösa fotbollsspelare, måste ju vara tyska landslagsspelare hela bunten. Det kanske va Podolski och co.
Har också ikväll sett lite av Barcelona-Real Madrid, fy faan vilken kass fotboll det spelas i Spanien alltså. Bara massa filmningar och skit. Fasen kassare där än i Italien.


Vintersport

Massor med vintersport idag på tvn, längdskidor, alpint och skidskytte. Så jag sitter bänkad i vanlig ordning, skulle egentligen åka ner på stan en sväng idag, men när jag såg att jag skulle missa skidskyttet så vart det inte av. Får ta det någon gång till veckan istället. Vad ska man säga om dagen resultatmässigt då? Larsson 7a i storslalom = godkänt, Ferry 5a i jaktstarten även det godkänt. Helena Jonsson slutade 6a och ACO vart kring 12. Vad har dagen med att erbjuda då? Jag vet faktiskt inte, kan vara skönt att ta det lugnt och bara göra ingenting. Elitserien rullar på i vanlig ordning idag igen, man kan ju inte bli annat än less. Känns mer och mer som allsvenskan i fotboll. Eftersom jag var så framgångsrik i mitt tippande förra gången tänkte köra några tips idag igen.
Rögle-Linköping, 2-4. Kommentar: LHC torskade senast mot SSK och borde vara revanchsugna. Rögle bara förlorar och förlorar, så varför inte en fortsättning med de? Hlavac och Hlinka kommer fira stora triumfer mot fröken Jönsson och co.
Frölunda-Skellefteå, 4-2. Kommentar: Den roligaste matchen idag, helt klart. Två trevliga lag som borde bjuda på en trevlig match, tror hemmaplan och Frölundas fina form kommer fälla avgörande. Men Skellefteå har ju många skickliga spelare som säkert kommer göra sitt bästa för att störa Frölunda. Öppen match!
Timrå-Färjestad, 2-3. Kommentar: Hoppas ju att Timrå ska mala ner kaffebönorna, men hjärnan säger en annan sak. Tror att Färjestad är hyffsat på gång och att Timrå kommer få det hett om öronen. Pyöräla och Tenkrat har ju potential att ösa in poäng.
Södertälje-Luleå, 2-2. Kommentar: Två mycket mediorka lag och risken är stor att det blir en lika medioker match som DIF-Luleå senast. Två lag som inte bjuder på nåt finlir överhuvudtaget. SSK kan ju vara på gång efter tränarbytet och sparkningen av Hyvänen. Kan inte sluta annat än kryss?
Brynäs-Djurgården, 4-1. Kommentar: Djurgården är inne i en svacka modellen större, segern senast mot Luleå kan man inte dra alltför stora växlar av. Luleå bjöd nämnligen på 0 motstånd, ändå kunde Djurgården endast få med sig 2 poäng. Det säger allt om Djurgårdens kasshet. Tror MIF har en mycket bra chans mot dem i en eventuell kvalserie. Brynäs borde bara vinna denna match eftersom man är bättre på varje position.
Sedan är det ju också stormatch i Spanien ikväll, Barca tar sig an Real Madrid och borde vinna relativt enkelt. Men som man alltid kan säga, bollen är rund!
Nu ska jag försöka mig på en fin lördagsmiddag här i min ensamhet.

Fredag

En fredag är ju alltid en fredag, förmodligen veckan skönaste dag. Idag har jag följt skidskyttet vilket var mycket trevligt. Ferry slutade på en fin fin 5e plats, Nilsson gled in på en mycket överaskande 6e plats.Det mest förvånande är när Sollefteå bon Jörgen Brink glider in på 26e plats och får några världscup poäng. Han sköt 3 bom men skidåkningen måste ha varit något alldeles speciellt. Damerna fortsatta där herrarna slutade, Helena Jonsson slutade 5a och ACO vart 10. Mycket bra skulle jag vilja säga. Det är alltid lika roligt att följa skidskyttarna.
Var också kallabalik här på Strombergs Väg igår, polisen stänge av ett hus här och sökte igenom trapphuset för att hitta en beväpnad man. Det visade sig vara ett falskt alarm och det enda polisen fick ut av avspärrningen var en man som höll på med narkotika, han visade ett mycket märkligt beteende när polisen skulle ta honom, han hade tydligen klättrat ut på balkongen i ett försök till att fly. Vad är det för ställe man bor på egentligen? hahah.. Ne, trivs som fisken i vattnet här på Liljansberget. Såg nyss också regionala nyheterna där busstrafiken tydligen också hade stått stilla idag, många mycket upprörda människor dem talade med. Norrland = kallt, Norrland = halt, Norrland = behöver sanda. En dem pratade med skulle också skicka sin taxi nota till kommunen  så dem skulle få betala (detta på en tydlig stockholmska). Till honom säger jag bara välkommen till Norrland. Det var därför bussarna stod stilla på vasaplan, kommunen hade tydligen snålat med sandningen. Mitt tips till resenärerna: gå hem, är väl inte så jäkla farligt om man måste gå hem en dag. 
Annars har jag varit på gym idag och kört mage och triceps, efter det körde vi beach. Än en gång var det jag och Klas mot JP och Rebecca, vi vann relativt lätt igen. Tror aldrig jag och Klas förlorar när vi spelat tillsammans, märkligt nog. För ingen av oss är speciellt bra. Sedan så var Klas här och såg idol och vart sjukt imponerad av idolerna. Men vilket jäkla skämt att dem säger att det är bättre än orginalet, finns ju inte en sportkeps. Som att säga att Alica heavens on fire är bättre än Kiss när dem kör samma låt. Just nu sjunger IL DIVO the winner takes it all, 4 rätt gayiga killar om jag får säga mitt. 
Finns inte heller en chans att Alice ska vinna, hon är INTE bra. Vad säger ni om jag säger röstningsrekord?
Nu kommer guldkuveret in och.... vi är strax tillbaka, inte ett dugg roligt! Måste ha varit kuvertbäraren Gynning som skojjat till de. 
The Script - Bandet alla talar om? Vilka faan e de? 
Hur lång tid ska det ta att få fram en vinnare?
Ska seriöst körslaget köra igång igen? Inte bra någonstans!
Nu kommer det riktiga guldkuvertet in och vinnare är.... KEVIN! Stort grattis till den värdigaste idol vinnaren någonsin. Nästan att man får en liten tår i ögat när man ser hans glädje, kunde ju ändå vart jag som stod där.

    

Nörderi

Tänkte börja med att hylla mig själv efter tipsen jag gjorde, eller vad sägs om Skellefteå-Rögle 5-2 och Timrå-Frölunda 4-3? Sedan att LHC skulle få problem mer mediokra SSK, även att MoDo skulle slå Brynäs. Var egentligen bara Luleå som svek borta mot tabelljumbon, SKÄMMES! Men som ni ser är det ju bara att höra av sig till mig och ni vill ha några sjyssta lir.

Ja, vi alla har ju många nörderiknep för oss. Tänkte dra några nördiga saker jag gör, samt som vissa andra gör. Tror dem som läser detta kan känna sig hyffsat träffad.
Till och börja med tänkte jag dra några saker som jag har för mig som kan kallas nörderi:
*Måste alltid kolla ytterdörren minst 5 gånger innan jag går och lägger mig.
*Kör ananas typ till all mat jag äter.
*Citronpeppar används i de flesta maträtter jag gör.
*Intresserad av sport på ett ganska nördigt sätt, men inte så nördig som man kan vara.
*Sitter och skriver här.
*Kan sitta och spela tv-spel i timmar.
*Följer en spelare i elitserien slaviskt.
Finns hur mycket som helst om mig som kan anses som nördigt. Nu över till övriga nördar:
*Finns dem som inte kan göra någon annat under den tiden då "sitt" lag spelar match. Antingen är det tvn som gäller eller så streamas matchen, i värsta fall radiosporten. Allt för att inte missa en enda minut. Detta nörderi brukar allt som oftast gå till överdrift. Det verkar som tiden står still för dessa nördar. Jag kan även känna igen mig lite i detta nörderi, men det finns alltså dem som är mycket värre. Tillexempel på olearys, en kvinna som arbetade där bytte kanal i 3 sekunder av en hockeymatch, nörden i fråga kokade av ilska och gick inte att få något ur under resten av matchen. Detta för att denna nörd ALDRIG missat 3 sekunder av "sitt" lags match någon gång.
*Finns också dem som säger att laget han spelar i har bortamatch mot ÖVIK, när det egentligen är hemmamatch mot Ersboda, allt för att hans kära kompisar inte ska dyka upp och skämma ut sig.
*Sedan finns det ju dem som ser serier i miljoner, följer alla möjliga kassa serier, typ Prison Break, House, Dexter osv.
*Dem som följer Andra Avenyn slaviskt, känner mig även där träffad.
*Han som skyller på Sara när Lasse Lindh ska spela.
*Dem som julpyntar med julkulor, utan att ha en gran.
*Dem som sitter och glor youtube klipp i timmar.
Finns mycket mer jag skulle kunna ta upp men det får bli en annan gång.
Avslutar med ett trevligt youtube klipp appropå nörderi.

Sollefteås stolthet Green Devils!

Tjingeling

Dagen började med att stappla bort till skolan 8.30. Var där relativt länge, kom sen hem.. Åt lite, och sedan åkte jag upp på iksu och tränade. Och nu sitter jag är och försöker uppdatera lite. Vad som händer ikväll är ännu oklart, försöker få med någon på Lasse Lindh, det går sådär måste jag ju säga. Skulle kännas hyffsat torrt att gå dit och sätta sig själv. Börjar ju halv 7. Om man inte drar dit lär det nog bara bli hemma och ta det lugnt. Har en bok som ska vara läst tills nästa vecka och det hade varit skönt att ha det gjort. Geografididaktik heter boken för den intresserade. 
Är också elitseriehockey ikväll, eftersom det var längesen jag drog några tips tänkte jag göra det idag.
Färjestad-HV71, 4-2. Kommentar: Hemmaplan och Jesper Mattsson avgör, HV värkar ju aldrig kunna vinna. 
Djurgården-Luleå, 1-4. Kommentar: Djurgården form pekar rakt mot kvalserien medans Luleås form pekar mot Sm-final. Så känns som en säker seger för Luleå, allt annart än Luleå seger får ses som en skräll modellen större. 
Skellefteå-Rögle, 5-2. Kommentar: Skellefteå är ett mycke bättre lag och Rögle har sjunkit som en sten i tabellen. Intressant att Strbak gör debut för skåningarna.
Linköping-Södertälje, 3-3. Kommentar: LHC underskattar mycket kassa Södertälje och lyckas bara få med sig en pinne. Liten skräll kanske, och en viss effekt av Södertäljes tränarbyte. 
Brynäs-Modo, 2-4.Kommentar: MoDo måste börja vinna och då känns Brynäs som ett lämpligt motstånd. Svartvadet matchvinnare?
Timrå-Frölunda, 4-3. Kommentar: Den förmodligen bästa matchen denna omgång, två spelande lag, blir en öppen match som Pyörälä tillslut avgör.  
Ne nu ska jag lägga mitt fokus på EM matchen mellan Sverige och Kroatien, just nu 9-6 till Sverige.

Bjuder även på denna..



Är snäll så jag bjuder även på denna underbara låt, varsågoda!

Låt



Ge er denna låt en natt när man inte kan sova... Du vet att det är dig den är tillägnad!

Onsdag

Idag så har jag varit nere på stan med Klas, Pär och Camilla. Det var trevligt, gick och kollade lite småsaker, fikade och handlade diverse prylar. Nu sitter jag bara och skriver lite olika saker här. Ska snart iväg upp till Pär, skulle bli pizza och andra trevligheter. Så kommer inte hem förns senare ikväll.
Så det var allt vad jag hade och skriva idag.
Lasse Lindh spelar fortfarande imorrn och jag vill ha fler intressenter. Kom igen nu! Hör av er.
Nu bär det iväg upp till Pär för pizzaätning.



Tisdag

Vaknade imorse med förkylningssymptom utöver det vanliga. Ont i huvudet, täppt i näsan och lägg där till halsont. Låg och drog mig och funderade ända till 10 över 8 innan jag bestämde mig för att trotsa förkylningen och gå på skolan. Tur en sån här gång att man har skolan 5 minuter bort. Skolan bjöd i vanlig ordning på skrattfest, geomorfologi diskuterades så det stod härliga till. Sedan fick vi också tillbaka hemtentan och land och stad uppgiften. Så här gick det. Betygen man kunde få var U, G och VG.
Fråga 1 på hemtentan: G+
Fråga 2 på hemtentan: VG-
Fråga 3 på hemtentan: G+
Land och stad uppgiften: G, det var bara G och U man kunde få på den.
Så just idag är jag en lycklig man, men man kan ändå inte släppa dessa + och -, vad är dem bra för? Förstår mig inte på vitsen med dessa. Som jag ser detta skulle jag kunna ha 2 VG och 1 G istället för dessa förbannade + och -. Det hade man inte tackat nej till, men nu känner jag ändå att jag har gjort arbeten över min förmåga. Min förmåga ligger annars på G, och inte nå högre än så. Man kan sammanfatta dessa uppgifter med ett ord: NÖJD.
På vägen hem från skolan halkade jag omkull, vilket inte alls var kul. Skulle bara hä på MP3 spelaren när plötsligt isfläcken var framme, halkade och hips vips låg man där på rygg på isen. Som man nu fungerar så känner man ju inte efter, man snabbar sig upp, borstar av sig lite snö och hoppas ingen sett fadäsen. Efter detta vände jag mig inte om en gång på vägen hem. Var ju inte så långt från universitetet så det var säkert många som fick sig ett gott skratt.
Sedan kom jag hem och åt lite grann, sen gick jag upp på iksu och körde ett lättare gympass. Och nu sitter jag här och skriver ner. Ikväll är det nog Olles som gäller, lite hockey till att börja med sen blir det nog lite fotboll också.
Luleå-Skellefteå i hockey och förhoppningsvis Roma-Bordeaux i fotbollen. Skellefteå och Roma vinst är det jag hoppas på. 
Lasse Lindh hysterin börjar också infinna sig, ALLA vill dit. Alla har varit på mig och sagt: åhhh, vi måste bara dit. Framförallt då Pär Sandström. Han är ett Lasse fan utöver det vanliga. Ska bli grymt kul att höra honom igen. 
Ne nu tänkte jag försöka mig på att laga mig lite mat efter denna hektiska dag. Förövrigt så har jag ont i handleden efter vurpan, så  ni kan få tycka synd om mig.
Tänkte ge er en liten Lasse Lindh text som pricken över iet.


Hur kunde det bli så här fel?
Det skulle ju alltid vara du och jag..
Vi skulle ju visa varandra världen och inget fick nånsin komma mellan oss.
Men nånting kommer alltid i mellan och någon slutar alltid älska först.
Men varför kan det aldrig vara jag?
Och nu träffar du mig för att lindra ditt dåliga samvete
och för att hjälpa mig att ta mig igenom min situation.
Men jag vill inte ta mig igenom någonting..
 



Skickar även en tanke till min fina hund! Han fyllde år 1 dec, grattis i efterskott. 5 år gammal.

Ny vecka

Ny vecka, nya möjligeheter eller som man också kan se det ny vecka, nya skyldigheter. Dagen började med att kliva upp runt halv 8, gick till skolan för att snacka om väder och klimat, var hemma igen vid halv 2. När jag kom hem åt jag lite gröt och en macka. Efter det så tog jag cykeln upp till iksu, smart nog som man är så lade jag mina inomhusskor på pakethållaren, kände efter både en och två gånger att det skulle sitta ordentligt. Väl uppe vid iksu var en sko spårlöst försvunnen. Tänkte att jag måste ju åka tillbaka och komma om jag hittar den, ungefär 30 meter från hemmet hittade jag den. Redigt drygt, sedan var det bara att cykla upp på iksu igen, med skorna i handen. Klas och jag hade bestämt kvart över men jag var inte där förren halv. Vi körde ungefär 4 övningar, 2 biceps och 2 rygg. Sedan bar det iväg till beach hallen. Väl där möttes vi upp av JP och Rebecca, vi spelade tre set. Jag och Klas mot JP och Rebecca, vart tillslut en rafflande uppgörelse. Jag och Klas vann samtliga set, det sista vann Klas på sten, sax och påse. Stod 25-25 när tiden var över. Försökte undvika onödiga dyk ner i sanden, men det gick ju som det gick, fullständigt omöjligt. Det är ungefär som att spela fotboll 1 mot 1 och inte röra bollen.
På vägen hem cyklade jag förbi Origo och såg att Lasse Lindh skulle spela där på torsdag kväll. Någon som är sugen och vill haka på? Ta någon öl och bara lyssna på bra musik? Var och såg han i Härnösand i somras och det var riktigt bra. Så det vore trevligt om någon fler ville hänga med, ids som inte gå dit själv.
Nu skulle jag vilja att Moa var här så hon kunde laga lite god mat till mig, lär nog bli korv och spaggetti med lite ananas och tomat. Nu ska jag nog se lite handboll, Sverige-Tyskland i dam EM.
Ikväll spelar även West Ham, dem tar sig an Tottscum på hemmaplan. Bara att hoppas på det bästa, vilket innebär 3 poäng.

i´m forever blowing bubbles

Beach

Har nyss varit och spelat beach med grabbarna. Det var jag, JP och Pär mot Klas, Tobias och Tobias. Eftersom dem hade Klas på sitt lag så tror ju ni alla att vi vann. Men så vart inte fallet, vi spelade 4 set, dem vann 3 och vi vann 1, trots att dem hade Klas i sitt lag, stort. Det var trots allt väldigt roligt, enda nackdelen med att spela beach är ju sanden. Trots att man står i duschen 30 minuter har man inte lyckats få bort all sand.
Det vart också tal om fotboll, den ena Tobiasen spelade med Sandåkern men skulle åka och träna med Sörfors på fredag. Han tyckte att jag kunde haka på, fick numret till deras tränare så ska nog ringa honom imorgon. Det vore grymt kul att lira lite boll igen.
Nu hade jag tänkt att fixa lite fika och andra tilltugg.

Söndag

Ställde uret på 11.00, klev upp och tittade på skidskytte. Jaktstart för herrarna, Ferry bästa svensk på en 10 onde plats. Inte mycket att hänga i julgranen med andra ord. La mig i soffan under täcket med några lussekatter och varm choklad, mycket gott. Sedan var det också staffet för herrarna, vanliga skidor då. Sverige gjorde riktigt bra ifrån sig och gled in på en fin fin andra plats. Nu är det damernas jaktstark i skidskytte, tänkte lägga allt fokus på det.

Tänkte också skriva en liten sak till Moa som åkte hem igår för att praktisera.


Somebody wants you
somebody needs you
somebody dreams about you every single night

Somebody can't breathe without you it's lonely
somebody hopes that one day you will see

That somebody's me

Hemma

Nu så har jag kommit hem efter en hel dag på bortaplan. Det började att mor och far kom hit runt halv 11, efter lite kaffedrickning och lite annat fika bar det iväg till intersport. Där var vi ungefär 1 och en halv timme, sedan bar det iväg ner på stan, kändes som om det vart en litet besök på varje liten affär. Den stora höjdpunkten kom där vid 5 tiden, när man äntligen fick äta, det förtärdes mat på den mycket fina restaurangen Great Eastern. Sedan vart det också ett litet besök på Ica Maxi. Efter allt detta kom man tillslut hem, mor och far drack lite kaffe för att sedan bege sig hemåt igen. Dem tog med sig allt jag ville att dem skulle ta, STORT. Efter att dem hade gått så tog jag cykeln upp till Klas, vi satt där och drack några öl. Sedan gick vi till Camilla, vart ytterligare några öl. Typ vid 1 tiden kom jag tror det var Mårten med den briljanta idén att vi skulle ut på läkarvillan, då fick Von Anka nog och gick hem. Vi gick sedemera dit, var där typ 1.15, riktigt dött var det där. Där tackade Klas för sig och gick hem till Camilla. Kvar var då jag, Mårten, Martin och Mange. 4 tappra riddare på sina vita springare. Vi bestämde oss för att gå på e-puben, hann vara där i ungefär 20 minuter innan dem stängde. Sedan var det bara att ta apostlahästarna och gå hem. Var trots allt en hel trevlig kväll, hade kunnat varit trevligare om Von Anka och Klas kunde stå ut hela kvällen. Tycker att dom missade väldigt mycket. Det mesta hände ju under den där sista timmen. Såg en massa roligt folk och gjorde en hel del andra tokigheter.
Nu väntar duchen och sängen.
Sov gott där ute i stugorna.
Nattsi!

Malmö gör det igen

Förlorar mot Huddinge, JA, ni hörde rätt. Det är ju smått pinsamt, laget som ligger förankrade i botten skall man absolut inte förlora mot. Men inget överaskar ju en längre när det gäller Malmö, denna säsong har varit ett rent helvete. Det måste hända nåt drastiskt nu. Annars kan det till och med sluta med ingen kvalserie och fiaskot är ett faktum.
Carl Söderberg börjar mer och mer likna Jonny Rödlund, talangen som aldrig vart nåt.
Henrik Karlsson har förvandlats till ett såll.
Mathias Johansson glider runt och är näst sämst på banan varje match.
Jesper Damgaard, här har vi den enda spelaren som är sämre än Johansson. Damgaard är den mest oduglige spelare jag någonsin har sett i Malmö, det värsta med allt är att han också bär C:et.
Nu vill jag se några ändringar i Malmö, och det snabbt! Ge mig profiler som Marttinen, Fedorov, Nieminen. Det är väl inte för mycket begärt. Skulle inte heller ha något emot en BRA rightback, ingen jäkla Bozic från LHC.
Nu blir det bara att ta nya tag och bli uppätna av Almtuna här näst.
Snälla, kan man inte bara vakna upp som en Skellefteå IT.
Mor och far kommer förövrigt upp imorgon, blir nog en hel del stan skulle jag tippa på, blir nog besök på inter sport också!
Sov gott mina trogna läsare.

Sådär ja

Efter blodiga två timmar i skolan är man hemma igen, börjar så smått ladda upp för en helg utan dess like. I skolan idag gick vi bara igenom att vi ska göra en hemsida. Känns rätt trist om jag får säga det själv. Har ju gjort en hemsida förut och den vart ju mer än bra www.fceduc.umu.se/~joro0013 surfra in på den och bevittna tidernas förmoligen bästa hemsida. Sen att den har det bästa budskapet man kan ha gör ju inte saken sämre.
Nu tillbaka till hemsidan som ska göras under denna kurs, kan ju inte leva på gamla meriter, måste alltid leverera nytt. Den ska handla både om något historiskt och om något geografiskt, vi satt idag och funderade på nårga olika teman man skulle kunna ha. Skotten i Ådalen? Slaget i Sävar? Branden i Umeå? Fler tips skulle uppskattas. Har ni några fina ideer tveka inte att kontakta mig. Tar emot varje tips med ett leende på läpparna.
Pär, vad gjorde ni om?
Dagen annars då? Hmm.. Blir nog iksu så småning om, sedan var det tänkt att bli både städning och tvättning. Kvällen bjuder på en fantastisk hockeymatch mellan Huddinge och Malmö, förmodligen ser man den på datorn. Kanske också att man ser lite av idol, även fast man heller skulle se på spåret.
Just nu så känns det bara för skönt med helg, tacokvällen ikväll vart tyvärr inställd på grund av att Emma har ett jobb att sköta. Mor och far kanske skulle komma upp en sväng imorgon, det blir mycket trevligt. Inte sett dem på 2 månader nu. Tror aldrig att jag varit ifrån dem så länge. Så det blir kanon de, då kan dem också ta hem julklapparna man har köpt samt lite kläder som man kan behöva över jul. Sedan var det ju också funderingar om att köpa in ett köksbord och 4 stolar. Så helgen blir nog fullspäckad, eventuellt också fest lördag.

Några reflektioner

*Frölunda är ruskigt bra när pucken studsar deras väg, 6-1 mot MoDo säger det mesta. 
*Dackell avgjorde mot LHC, rätt bra tips av mig.
*Märktes direkt att Marttinen var tillbaka i SAIK, 2 assist och matchens kung mot DIF. Förstår inte varför man inte håller på SAIK, dem är riktigt bra!
*Skit mötet vanns av SSK efter förlängning, liten skräll.
*Djurgården kan väl aldrig undvika kvalserien? Hade varit grymt skönt med 0 stockholmslag i elitserien.
*Timrå slog som väntat HV71, lite överaskad att segern inte kom efter full tid.
*SAIK sköt tre stolpskott på några minuter bara.
*Luleå åkte äntligen på en förlust, synd bara att det var kaffebönorna som satte käppar i hjulen för de norrlänska krigarna. Roligt ändå att Färjestads ENDA bra spelare avgjorde #11 Jesper Mattsson.
*Malmö möter Huddinge borta imorgon, många intresserade?

Helena Jonsson

Vilken fantastisk tävling hon stod för. Inte en miss och en överlägsen seger. Underbart att inleda säsongen på dett fantastiska sätt. Sen gör ju inte saken sämre att hon är från Sollefteå. ACO då? Nja, hennes dag slutade med 4 miss, hjälpte föga att hon hade den klart snabbaste åktiden. Bra jobbat ändå. 
Satt och kollade lite på handbollen, Sverige var verkligen helt överlägsna. Österrike mäktade med 10 mål i en handbolls match, det säger allt om hur kass dem var. 
Såg också första perioden av Frölunda-MoDo, Frölunda dominerar fullständigt. Tänkte se Djurgården-Skellefteå nu istället. Sedan tredje perioden kanske det blir en annan match.
So long
 

Blandat

Dagen har inte bjudit på nåt speciellt faktiskt, var på skolan idag och läraren pratade om geologi (läran om jorden) för den som inte visste de. Sedan kom jag hem, Moa hade en kompis här, dem skrattade högljutt och hade allmänt trevligt, vilket jag också tycker är trevligt. Snart börjar skidskyttet för damerna också, kommer att följa det som en hök följer jakten efter en sork. Det känns mycket roligt att dem kört igång nu, hoppas verkligen det går bra för ACO och de andra damerna. Nu blir det snart mat, pannkaka som står på matlistan.
En till liten notis jag kan berätta är att Dennis Bozic är utlånad till Malmö de 3 kommande matcherna, han lånas ut av LHC. Ett fräckt namn så hoppas det är en bra spelare.
Sveriges damer spelar också match i handbolls EM ikväll för den som är intresserad.
Sedan så är det ju hockey ikväll också, tänkte än en gång försöka mig på att tippa.  
Frölunda-Modo, 4-2. Kommentar: En svårtippad match med i mitt tycke 2 kapabla lag som spelar en rätt rolig hockey. Hemmaplan + Janne Niskala får avgöra.
Färjestad-Luleå, 1-4. Kommentar: När ska Luleå förlora frågar alla sig, jag är en av dem som är förundrad hur detta lag kunnat gått som tåget de senaste matcherna. Ett på pappret helt talanglöst lag med idel brunkare och hockeymördare. Men det kan väl aldrig förlora mot kaffebönorna? Luleås winning streak och Bartecko fäller avgörande.
Djurgården-Skellefteå, 3-3. Kommentar: Här hoppas jag bara att Djurgårdens kräftgång fortsätter, tror Malmö har en bra chans mot dem i en eventuell kvalserie. Skellefteå får tillbaka Marttinen vilket måste ses som det bästa med denna omgång, den bästa backen i serien är tillbaka. Tror ändå på en tuff match som slutar med kryss?
Timrå-Hv71, 5-2. Tror och hoppas att Timrå får en behaglig resa till 3 nya poäng. Borde kunna tas mot HV som spelar match i princip varje dag, och förlorar allt som oftast.
Rögle-Södertälje, 4-1. Den mest ointressanta matchen ikväll, hemmaplan och Rögles lite bättre spelare borde avgöra. SSK en steg närmare kvalserien?
Brynäs-Linköping, 3-2. Brynäs behöver segern mer och motivation slår klass. Tror på en tät match där tillslut Dackell avgöra med ett skott i krysset.
Ne nu lägger jag allt fokus på skidskyttet och pannkakan.
Over n out.


Du skall inte tro att du kan lära en fisk att simma

Äntligen

Jörgen Jönsson slutar efter säsongen, det är ett beslut jag väntat på ända sen jag började engagera mig i hockey, vilket var för ungefär 15 år sedan. Jörgen är en spelar man ständigt varit irriterad på, mest för att han vunnit nästan allt som går att vinna UTAN att bidra med något. Han har städigt glidigt med och levt på sina medspelare. Så jag är beredd att säga, GRATTIS Färjestad, ni får i och med detta ett bättre lag till nästa säsong. Så nu kan man egentligen bara vänta på att broder ska fatta samma kloka beslut. Visst är det tråkigt att han måste sluta på grund av skador, men sån är ju idrottsvärlden. Hade varit bättre om han kunde erkänna att han inte hänger med längre. Så tack Jörgen för att du lägger skridskorna på hyllan.
Annars har jag inte gjort så mycket idag, var på iksu och körde ett mycket seriös pass med Johan, vi körde bröst och armar, känns nu i efterhand att man var seriösare än vanligt.
Ikväll funderar jag på att ta med mig Moa och äta en pizza, orkar inte lag nån mat idag. Sedan så börjar ju också skidskytte säsongen. Det är hur roligt som helst att titta på, helst när ACO kör. Så hoppas det går bra för våra svenska bidrag denna helg. Förutom fotboll så är nog skitskytte det absolut bästa man kan se på.
Annars händer det nog inte allt för mycket.
Jag och Johan snackade också om taco kväll på fredag. Hoppas bara att Emma är ledig då så att taco kvällen blir av. Brukar vara mycket trevligt.
Ne, nu ska jag ta tag i andra saker.
Bye bye äppelpaj.


Varför kallas det rusningstid när inget rör på sig?

Nöjd

Har idag varit nere på stan och handlat rätt många julklappar. Har bara några små klappar kvar, men jag är mer än nöjd med denna dag. Det skönaste av allt måste vara att slippa gå på stan och trängas med allt och alla. Så nu är det bara någon liten sak till lillebror och kanske något litet till Danne.
Har nyss beskådat något av det absolut sämsta jag någonsin har sett, Sveriges damer i handboll, att dem inte bara slutar att spela. Oavgjort mot Vitryssland som man slog med 12 mål för något år sen, det är ju allt annat än bra.
Kvällen lär väl inte bjuda på alltför många aktiviteter, blir lite andra avenyn och kanske äta en kaka.

So long flaggstång.

Anledningen till att män ger sina könsorgan smeknamn är att de inte vill att en främling ska fatta 90 % av deras beslut


0-0

Japp, så gick det när West Ham mötte världens tråkigaste lag på bortaplan, och då förstår ju alla att det är Liverpool jag talar om. 0-0 speglade matchen väl, en ganska medioker tillställning. West Ham hade matchens bästa läge men Bellamy lyckades pricka den där smala stolpen som håller målet uppe. Ändå en bedrift att träffa den, måste ju vara svårare att träffa den än att göra mål. Pricksäkert med andra ord. Liverpool hade väl det mesta av bollen men tack vare sitt tröga spel och sina tafatta spelare så lyckades man inte få hål på världens bästa målvakt, Robert Green. Liverpool hade väl några halvlägen men då stod Green i vägen. Så Liverpool ska vara mycket nöjda med sin poäng. West Ham likaså, trot eller ej så ligger ju Liverpool i topp i PL, vilket är mycket märkligt när man har spelare som Keane, Alonso och DosSENA.
+ till hela försvaret, tredje nollan i rad.
+ till målvakten Green.
+ till Behrami, tycker han krigar på föredömligt.
+ även till mig som såg hela matchen utan att bli uttråkad förutom sista 2 när sopcasten jävlades. Typiskt att den ska haka upp sig när det är som mest spännande.

Imorgon tänkte jag försöka ta tag i julklappshandlingen, på allvar. Tänker göra allt som står i min makt för att försöka köpa till alla jag ska köpa till. Så håll er hemskt gärna på hemmaplan imorgon, jag orkar inte med nå mycke folk i onödan, vill heller inte trängas.



Ni gjorde min kväll!

Så länge man inte ger upp, har man inte förlorat

Dagen + önskelista

Dagen har rullat på i vanlig ordning, var i skolan till typ 1, sedan snabbt hem för en portion havregrynsgröt för att sedan sadla om till träningskläder och bege sig till iksu en sväng. Var riktigt skönt att träna idag, tänkte först inte träna, tröttheten var riktigt nära att sätta stopp, men jag tog tjuren vid hornen och beslöt mig för att ändå gå. Vart biceps och mage idag, var jätte lite folk på iksu, därav det sköna med träningen. Inte alls vanligt, dem måste känt på sig att jag var på väg dit. Efter träningen så kom jag hem och duschade och diskade, plockade även fram kyckling ur frysen, så det blir dagens middag.
Läste nyss en skön artikel som handlade om mitt kära Malmö Red Hawks. Malmös hedersordförande tillika den ende som riktigt brinner för Malmö (förutom jag förstås), Percy Nilsson är alltså beredd att gå in och ta över "skiten" som det stod. Tycker det är ett härligt intiativ och hoppas han gör det. Vill att han också ska gå in och köpa in Malmö i elitserien, kan vara deras enda chans till att få spela där, alternativt fixa så att det blir 16 lag. Hoppas han kan köpa in ett lag som kan vara med och slåss om sm-guldet, som på tidigt 90-tal.

Tänkte också dagen till ära skriva en önskelista, så att ni vet vad ni ska köpa åt mig. Dem flesta saker jag önskar mig är dessutom fullt realistiska.

1.
Att Malmö tar sig till elitserien, spelar ingen roll hur dem gör det, bara dem gör de!
2. Att West Ham vinner PL. Känns kanske lite nästa år över det.
3.
En Londonresa, med några fotbollsmatcher som krydda.
4.
En Romresa, bara för att få höra introlåten på olympiastadion. Roma,Roma,Roma.
5.
En Malmöresa, för att kolla in den nya arenan där det superheta laget spelar.
6.
Helårs abonemang av canal+.
7. Pengar.
8.
En TV.
9.
Ett fotbollslag att spela i.
10.
Ett bord och 4 stolar.
11.
En bra praktikplats.
12.
Inomhus fotbollsskor.
13.
Några läckra kalsonger.

Som ni också förstår så är ju det som står som 1a jag önskar mig mest, osv, men det räcker om ni börjar vi 3an, dem två sista önskningarna behöver ni egentligen inte bry er om allt för mycket. Men visst, är alla andra tagna så går det bra med de två sista också.

Detta är alltså mina önskningar, om "bara" 10 går in är jag givitvis mer än nöjd. Så nu är det bara att leverera presenter till mig. Tack på förhand.


Det är oklokt att betala för mycket, men det kan kosta mer att betala för lite

RSS 2.0