Yo

Trött och sliten som tusan just nu. Jobbar på dagarna och spelar fotboll på kvällarna, match onsdag, träning torsdag och match igen fredag. Lägg där till ev match på lördag så har har du summan av kardemumman. Så roligt är faktiskt inte fotboll att man behöver spela varje dag. 1 match i månaden känns lämpligt för mig. Man är ju halvdöd när man kommer hem från jobbet och sen ska man iväg och spela, slutar allt som oftast med en rätt slö spelare på plan.

Hängde dock en kasse i onsdags, lirare 2-2 mot Gottne som leder serien. Dem har 25 poäng och vi 5. Imorgon är det Höga Kusten som står för motståndet, då gäller det att försöka ta ner deras moldaver, ryssar, jugoslaver och polacker på jorden. Dem leder serien så det kan ju bli tufft.

Nu sömn, jobb imorgon!

Förkylning

Återigen fökyld, jätte roligt. Fotbollen drog igång ikväll igen men kunde alltså inte delta. Detta på grund utav ont i halsen, huvudet och benen. Har i princip varit förkyld hela detta år, vad är problemet? Dåligt imunförsvar kanske? Andra halvan av 2009 kan alltså bara bli bättre.

Finns en hel del smarta kunder på Ica. Där man ska dra sina kort står det klart och tydligt DRAG, och en pil som visar vilket håll man skall dra åt. Ändå står en del och drar åt andra hållet och undrar varför det inte funkar. Det är väl ganska så smart.

Laxfestivalen i Sollefteå i helgen. Kan bli roligt om man piggar på sig. Jobbar dock 8-7 på fredag så återstår att se vilket skick man är i när man lämnar Ica.
 
Har nyss sett lite av allsång på skansen och Lili och Susie är verkligen heta.

Boende

Söker febrilt efter boende i London, inte gör det saken bättre att Zamora är på väg till Hull. Han hade ju i princip lovat in oss i hans lägenhet/hus. Ingen som vet nån/känner någon i London som söker inneboende? HÖR DÅ AV DIG! Detta vill man ju absolut inte missa.

Annars så rullar livet på i vanlig ordning, jobb, umgås med vänner och spela lite fotboll, är även ute och springer lite när lusten faller sig på. Snart bara 4 veckor kvar på jobbet, känns enbart tråkigt. Trivs som fisken i vattnet på jobbet. Fast ser ändå fram emot hösten med spänning. Sommaren hittils har varit helt underbar, den absolut bästa på hur länge som helst. Har redan hunnit med hur mycket kul som helst. Känner också när man jobbar att man tar vara på de lediga dagarna på ett mycket bättre sätt än när man pluggar.

Helgens planer är att jobba och eventuellt vara fyllechaffis. Ska även försöka springa en sväng.

Vill åka till Östersund sista helgen i Juli också, är massor med bra artister där
.

Sötisarna




Gäsp

Denna blogg = Gäsp

Vårat internet = Gäsp

Ge mig - Ett bra boende i London - Syrrans utomhus spa - Öl - Ett internet som fungerar

Tummen upp - Jobbet - AC - Öl imorgon - Bra sällskap - Ny klippt

RSS 2.0