Lunch

Nu har vi nyss ätit lunch, var fläskfilégryta på menyn. Skoldagen hittils har bestått av fotboll med 2an och pingis match mellan mig och Klas, behöver jag skriva om vem som vann? För övrigt riktigt underbar mat det serveras på detta ställe. Det bästa av allt är att den är gratis. Igår kväll var vi ute och fotograferade lite, vart till exempel tower bridge, st Pauls catedral och andra vackra byggnader. Fortsatt ett underbart väder, över 20 grader.

Ikväll blir det nog bara ta det lugnt, fast i och för sig säger vi det varje kväll, men blir som alltid nåt ändå. Imorgon ska vi ha någon quiz alla lärare på skolan, 5 olika lag som tävlar i en frågesport. Kommer bli mycket roligt, ett par öl på de också gör genast kvällen bättre.

Tänkte lägga upp några bilder senare ikväll så ni får se hur vacker tower bridge är på kvällstid. Sedan gör ju inte saken sämre att det sitter tre stilga karlar på stenmuren.

Har även beställt biljetter till Cl matchen mellan Chelsea och Atletico Madrid den 21a oktober.

Förövirigt bara 4 dagar kvar till West Ham-Fulham på Upton Park, GRYMT!

Så här har vi det






Bjuder på ett liten collage, som ni ser så trivs vi som fiskar i vattnet.


Söndag 14.45

Kom nyss in igen efter en fantastisk promenad längst Themsen och genom Hyde Park, har även varit på naturhistorika museet idag. Där man kunde skåda ett par underliga djur. Riktigt vackert väder här i London, är nog runt 25 och lysande sol. Funderar nu på att gå upp på taket och lägga mig och sola ett tag. Sedan var vi och åt på ett ställe som heter KFC idag, ett ställe som enbart säljer kyckling. Riktigt fint ställe. Köpte även ett par nya skor igår + en skjorta. Finns sjukt många bra affärer här.

Solen kallar!!

Vinblad Von Upplådare

Då har vi snart varit här i London en vecka. Började med en spräckt trumhinna och en liten förkylning annars har allt rullat på kanon. Har haft en massa trevligt för oss, typ sett Arsenal-West Brom, provat engelsk bowling från 1500 talet, sett en del sevärdheter, varit ute på puben typ varje kväll, varit på ett gigantiskt köpcenter. Har bla köpt en jacka och två tröjor.

Sedan så är vi ju på skolan hela dagen också, åker runt halv 8 och är hemma runt halv 5 varje dag. Skolan är toppen, lärarna är härliga och vi blir bjudna på gratis hemlagad lunch, kan det bli bättre? Vi har dock en månad kvar här så ännu mer ska vi hinna med, ex se West Ham-Fulham, kolla på musikal, gå på någon stor marknad. Förhoppningsvis blir det även någon till match.

Har ätit skräpmat ute var och varannan dag, så fet som en gris kommer man vara när man kommer hem. Har även skippat stora delar av gåendet till skolan, tar ju typ 1 timme. Behöver bara gå en kvart när vi tar tunnelbanan.

Vinblad snackar mest bara honkers och brudar, även en del Ibbe och Abbe. Sedan har han också börjat söka febrilt efter röda lampor, undrar vad han fått för sig.

Klas hänger som mest på, dricker öl och gillar läget.

Vi har det i allafall supertrevligt. Stället vi bor på är också helt ok, bor med ett gäng andra sköna lirare. Finns chans till party every nigth. Igår tillexempel var det long island ice tea kväll. 

Nu ska jag hem från skolan, lägga mig och vila och ladda upp för en helt galen kväll.  

Se you

London

Imorgon denna tid sitter vi förmodligen på Londons finaste bar med gamnackar. Ska försöka uppdatera bloggen så gott jag kan. Alla vill väl höra om Winblads bravader och Klas pengakastning.

London calling...

Söker någon för roliga stunder

Har haft en hemsk skön helg. Inflyttningsfest hos Klas på fredagen, rätt slappt lördag och söndag. Festen på fredagen vart för himla bra, allt flöt på bra och det var väldigt trevligt. Kom hem någon gång runt 5 halv 6. Lördagen gjorde jag typ ingenting, var ute med Maya och var nere på stan och fikade med Emma. Idag har jag mest pluggat och sett tv. Ser just nu filmen på 4an, helt ok. Ensamma mamman Helena är för sjukt snygg. Hade gärna kunnat dela säng med henne.

Nu nätade Crespo.

Mexes är för jäkla bra, vilken stjärna.

3 dagar kvar till Aik-Malmö. Åker hem till Björkå då så att jag kan se matchen. Behöver även klippas. Behöver också skriva klart VFU kontraktet denna vecka.

Längtar som tusan till London nu, ska bli GRYMT!

8 dagar

Så länge är det kvar tills vi drar till London. Jag, Klas och Ante ska vara storstadsmänniskor i närmare 5 veckor. Ska bli helt otroligt roligt. Kommer att bo på Astor Hostel i Kensington, ett av de finaste ställena i London. Kommer att göra praktiken på svenska skolan med en lärare som inte kan ett ord svenska. Känns som en rolig utmaning. Kommer bara att ha idrott, från klass 3 upp till gymnasiet. Har även fixat biljetter till West Ham-Fulham den 4e oktober.

Annars då? Jo, skolan rullar på som vanligt. Haft 2 litteratur seminarium denna vecka, ett i måndags och ett idag. Böckerna vi hade var Didaktik av Uljens och Dialog, samspel och lärande av Dysthe. Två fruktansvärt tråkiga böcker, inget nytt, bara samma gamla vanliga dravvel. Har även seminarie på måndag, då är det bedöma eller döma som skall gås igenom. Sedan så är det bara ett VFU kontrakt som skall vara klart innan man kan dra över till United Kingdom.

Vad bjuder helgen på då? Ikväll är det inflyttningsfest hos Klas, där det ska krökas som aldrig förr enligt rykten. Behöver dock få en del drinktips. Imorgon lär bli en bakis dag och på söndag blir det läsa.

Har spelat beach 3 gånger denna vecka, tror jag inte förlorat ett set.

Nästa vecka börjar hockeyallsvenskan, Malmö tar sig an gnaget på bortaplan onsdag.
 

NU BÖRJAR KALASET!!


RSS 2.0