Dreamteam

Hiller
Timonen-Rafalski
Selänne-Foppa-Kovalchuk

Jobb, jobb

Då har man gjort 2 dagar på sitt nya jobb. Har varit riktigt roligt hittils, har åkt skidor, spelat massor med pingis och lärt känna en hel del barn. Den enda som känns lite jobbit är att det är över 5 mil enkel väg. Men det ska nog fungera det också. Riktigt trevliga arbetskamrater är det också. Till att börja med får jag jobba där 100% till den sista Juni. Så man hinner nog lessna på detta också ;)

I helgen så ska jag nog inte göra så mycket, kanske rent av ingenting.

Torsdag

Sitter just nu och kollar lite på sportnytt, trist om Lulesvinen med Hellström i spetsen skulle förstöra Foppa så här inför OS. Synd också att Modo inte kunde vinna idag, typiskt när Foppa gör sig illa förlorar Modo. Roligt också när 2 av Luleåmålen går att diskutera.

Ringde en dam tidigare idag som bad mig komma på anställningsintervju nu på måndag, i NÄSÅKER. Skulle jag ha turen att få de jobbet behöver jag ju inte fara ner till Stockholm på onsdag. Men hur som helst känns det riktigt spännande.

Nu tror jag att jag och Maya ska lägga oss och mysa i soffan med en kopp te och en macka.

Malmö-Oskarshamn imorgon!

Ev snabba cash på lördag.

Hem till Björkå igen på söndag, för intervjun på måndag.

Februari

Alltså ny månad med nya möjligheter. Malmö tog en härlig seger igår mot Björklöven här i Umeå där man aldrig brukar vinna. Björklöven spelade helt utan självförtroende och Malmö gjorde inte mer än vad man behövde. Svensson var stabil i kassen, Hersley kanon på backen och Larsson bäste forward. Demén har verkligen inte varit bra sedan han kom från Rögle, får väl vänta ett par matcher till innan man kan göra en toltal sågning.

Nästa onsdag ska jag få fara på anställningsintervju i Stockholm, närmare bestämt Sollentuna. Börjar bli lite nervös faktiskt. Så då blir det Stockholm över dagen bara.

Dagen bjuder inte på alltför mycket, har bara planerat in någon form av träning.  


RSS 2.0