Prata med bollen

Söndagmorgon och jag känner mig rätt pigg, lite mysbakis bara. Tänkte åka ner till Övik ikväll och förhoppningsvis spela säsongens sista match. Borta mot Moliden. Hade varit skönt om säsongen bara kunde vara över. Ska iallafall försöka behålla andra platsen i serien.

Imorgon börjar skolan igen, känns väldigt uppiggande.

Igårkväll var det party för hela slanten, Winblad måste ses som den sjukaste på festen. Hoppas Mange kan lägga upp den lilla videon han spelade in. Han var helt vild. Kändes nästan som en dag på jobbet för honom. Det drygaste var på hemvägen när han inte visste vart han hade parkerat Mårtens cykel, letade runt i halva Umeå. Utgången var annars lite av en besvikelse, det vart Scharinska. Ett rätt tråkigt ställe, visste ju inte det innan eftersom jag aldrig vart där. Men ölen gick inte att klaga på iallafall.

Undrar förresten hur Klas och just Winblad mår idag, de två tog hem fyllepokalen. I vanlig ordning är Klas med och slåss om den titeln.

Inte så länge kvar till London heller, lite mindre än 3 veckor. Har bokat biljetter nu till West Ham-Fulham, en riktig toppmatch. Ska bli sjukt kul!

Mange gick hem med 4 blondiner, hur gick det?

Var också och kollade på Umedalen-Sollefteå igår. 1-1 slutade matchen och det ska nog Sollefteå vara mest nöjda med. Umedalen ägde stora delar av matchen. Annars var det en rätt medioker match.

Blackburn-West Ham 0-0.

Så där ja

Då var PL säsongen igång igen, mitt kära West Ham slog tillbaka Wolves med hela 2-0 efter mål av Noble och Upson. Riktigt härligt att det är igång igen, på detta vis är många timmar bara borta.
Hockeysäsongen har också dragit igång, Malmö har slagit både HV och LHC så här mitt i sommaren. Ser fram emot en ny allsvensk säsong.

Flyg till London är bokat, 19 september bär det iväg. Förhoppningsvis ser man någon bra match där.

Sommaren 09 har varit den absolut bästa på hur länge som helst, jobbat en massa men även hunnit med otroligt mycke mer. Fiskat, spelat fotboll och umgåtts med en massa härliga människor.

Snart bär det iväg till Umeå igen också, någon gång i nästa vecka anländer jag. Skolan börjar den 31a.

Magväska

Är förbannat fult...

RSS 2.0