Tillbaka i verkligheten

Är alltså tillbaka i Umeå och vid skolbänken. Har några uppgifter kvar innan denna kurs är över, har ett vfu kontrakt som skall vara på kring 10 sidor, ska läsa en vetenskaplig avhandliget och ska också ha en grupptentamen. Allt detta inom loppet av en vecka. Lägg där till ett case som vi ska redovisa på fredag. Har alltså en hel del att göra denna vecka.

Igår var jag och såg min första hockeymatch på säsongen, det var Lanza och Teg som gjorde upp. 2 skitlag som bjöd på 1 skitmatch!

Tänkte ikväll åka och kolla på Björklöven-AIK faktiskt. Roligt att se lite allsvensk hockey, en helt klart bättre serie än elitserien.

Har också fått en bra pris på att åka över och se Fulham-Man U och West Ham-Chelsea mellan den 18 och 21 december. Är helt klart intresserad!

Sammanfattning London

Ligger nu i min säng hemma i Björkå och lyssnar på lite musik och skriver här. Tänkte göra en kortare sammanfattning på vad som hände i London.

Vi såg 4 fotbollsmatcher, Arsenal-West Bromwich 2-0, West Ham-Fulham 2-2, Fulham-Hull 2-0 och Chelsea-Atletico Madrid 4-0. Måste ju säga att vi fick se idel bra matcher. Måste ändå säga att West Ham matchen var favoriten, bästa spelare vi fick se var helt klart Frank Lampard i Chelsea. Fick se några utvisningar och även en straff, kan man önska sig nåt mer? 12 mål på 4 matcher måste ses som helt ok. Nu är bara den stora frågan vad man skall spara pengar till, antingen åka tillbaka och se någon fler match eller åka ner till Malmö och kolla in nya arenan och se någon match där. Eller varför inte dra till Rom?

Har sett två musikaler, Grease och Thriller. Kanon båda två! Men något mer plus till Grease.

Har varit och sett bio på englands största bioduk, district 9 var filmen vi såg. Filmen sådär.

Har spelat bowling från 1500-talet. Samma bana som storfräsare som Bruce Springsteen och Mick Jagger har spelat på.

Har sett Big Ben, tower bridge, Buckingham palace och allt annat som man "borde" se.

Har varit på natur historiska museet.

Har gjort 22 dagar på svenska skolan, bara bra dagar. Mycket trevliga elever och personal.

Har fått ett rekomendationsbrev av rektorn.

Har druckit ex antal pints.

Nu är det dax att skriva CV och börja söka jobb, känns riktigt kul och inspirerande.

Last day

Då är man inne på sin sista dag i London, den kommer att bestå av en hel del gå runt och kolla. Sedan avslutar vi med Chelsea-At Madrid ikväll som pricken över iet. Kommer alltså att flyga tillbaka till Sverige imorrn torsdag kl 6.55. Kommer bli en dryg natt ute på Heatrow. Är åter i Umeå vid 4 snåret, hoppas någon vänlig skäl kan hämta mig på flygplatsen.

Jag, Klas och Robin var förövrigt och såg Fulham-Hull i måndags. Var en bra match med tanke på lagen som spelade. Zamora var outstanding!

Har även hunnit med en hel del shopping, tänkte väl försöka göra sista rycket idag.



Söndag igen..

Bara 4 dagar kvar i London nu, grabbarna längtar hem men jag skulle gärna kunnat stanna ett tag till. Idag lyser ångesten i Andreas ögon, Klas ligger bara i sängen och jag sitter som bara här.

Klas var klädd i regnbågens färger igår, mest uppskattat bland killarna. Även några tjejer som kom fram och frågade om han va gay, roligt att höra hans försvarstal.

Var cocktail night igår, serverades long island ice tea så det stod härliga till.

I fredags var jag och Robin på musikal, Thriller. Grease var några strån bättre men Thriller var ändå GRYM.
Annars har veckan mest bestått av undervisning.

Don Maclean har gjort comeback i MIF, 1+1 direkt. Vilken stjärna!

Nu känner jag för att gå på starbucks och fika, så skrämmer upp grabbarna och går!

Annars är allt KANON!

London är skoj

Sitter här söndag eftermiddag och är trött, men man har ju bara sig själv att skylla. Gårdagen bjöd på några öl för mycket kanske. Såg först Danmark-Sverige, efter det följde vi med 2 svenska tjejer till en pub i Notting Hill. Sedan skulle vi ut i London natten för att gå på det stencoola stället TigerTiger, där var det dock lång kö, så det vart nåt annat ställe som jag inte minns namnet på. Det sjuka med detta ställe var att det var sjukt många gay människor där, Andreas vart "uppraggad" x antal gånger. Som tur var så klarade jag mig från detta, måste ha berott på Andreas halv gayiga halsduk. Var dock en hel sjuk kväll, kom hem någon gång runt 5. Så därav min trötthet. Idag har jag och Andreas varit på starbucks och fikat, riktigt goda kakor där. Klas och hans syster Malin har varit på shopping hela dagen (tror jag).

Igår på dagen var vi på en marknad som heter Camden market, ett ställe som Kicki skulle älskat. Det var hemskt vackert och pittoreskt, dock lite för mycket konstiga prylar för att passa min smak.

Vi har som hunnit med sjukt mycket medan vi varit här, inte haft en lugn stund. Nu tyvärr bara 1 och en halv vecka kvar. Har även varit i Notting hill (Portobello Road) på marknad, det var en riktigt mysig marknad, dock mycke antika saker. 

Var även på Grease musikalen i tisdags, den var helt fantastisk! 
 

Jag utanför Världens härligaste arena.

Grease is the word.

Jag på Camden Market.

Vackra ord i vackra Richmond.

Camden

Camden Market, ett roligt ställe...



Fotboll

West Ham-Fulham kl 3 idag. Tänkte gå lös i West Ham shoppen, bara så ni vet.

Kära undersåtar!

I dagens talarstol befinner sig inte Masse Å. Idag handlar och kretsar allt kring "The man", "Lightning Klas", "Våran hjälte", "Kung Klas" och en massa andra charmerande smeknamn som jag fått ta del av. Måhända att de inte är direkt jag hört dessa ord, men det känns som om det är orden som kretsar kring mig då jag går gatan fram. För Er som ännu inte riktigt förstått vem eller vad som skriver så är det Klas. Klas som är med Masse i London och fördömmer Londons turisthak.

I onsdags gick vi runt och såg på saker man måste se då man varit i London - Dessa ord är signerade den tredje musketören. Nämligen Andreas Von Valter, ni vet han den där lite finare killen. Men som försöker se benhård ut i en skinnpaj och snaggat hår. Han anser att man måste se dessa saker, Tower bridge och Towern, eftersom dessa stått där sålänge och är historiska. Personligen anser jag att det är ytterst tråkigt att gå 9 km för att se nånting som stått där i över typ 1000 år. Som ALLA andra redan sett som befunnit sig i London. Som kommer att finnas kvar i likla lång tid. Lite nytänkande vill jag ha, har det stått där så lång tid så kanske det är dags för något nytt.

Masse och Andreas är hyvens killar, men, om man skämtar om samma saker i över 10 dagar så inser väl alla att man blir leds!? Utom dem. Grabbarna skämtar flera ggr dagligen om att den andra eller jag vill "krypa i sängs med sydafrikanskan" - detta är en tjej som sover i sängen ovanför Masse och som verkar halvlabil. Ibland så varierar de med att "Du får sova med Jägarn". Detta är en homosexuell man från Australien. En kille med boots och en attityd som är i stil med jag är bättre än Er. En konversation mellan Masse och Andreas kan vara såhär:

Andreas: Sjyssta bångers den där bruden hade.
Masse: Men inte som din tjej va?
Andreas: Va?
Masse: Ja, men sydafrikanskan.
Andreas: Men bara för att du vill ha hon.
Masse: Nej, men du kanske vill ha Jägarn istället.

Sedan käbblas det på. Okej, jag är inte heller helt oskyldig. Men jag har insett att det är dags att börja med något nytt iaf.

En annan sak, en person i London bär handskar och fryser varje morgon då det är vinter nu. Enligt honom själv, det är samma person som marknadsför oss svenskar som personer som är van vid vinter. Den hårda Pitebon är det som varje dag "fryser ihjäl" då kölden är på honom. Jag och Masse finner en morgon med +15 grader som en behaglig höstdag.

Nu ska jag ha lektion, fotboll med förskolan. Jag ska göra mest mål!
Snart kommer ett nytt inlägg där Andreas eller Masse kommenterar kring mig och hur jag är. Men som ni alla vet så är det inte så, oftast lite värre!

//Klasse


RSS 2.0