Björklöven-Malmö

Malmö leder med 3-0 efter första perioden men när matchen är slut står det 4-3 till Björklöven. Hur kan detta hända? Ja ett samspel mellan en dålig domare, givmild Svensson i målet och ett stillastående försvar. Har dock inte sett Malmö så bra på som dem var i första perioden på hela säsongen. Så märkligt att det kan vända så snabbt. Nu borde Troja få sota för de.

+++ #24 Larsson, förtjänar mer speltid. En av få som krigar i 60 minuter.
++ #55 Kesä, lägger inga fingrar emellan.
+ #15 Maclean, mest tack vare det snygga 0-1 målet, ett magnifikt stenhårt handledsskott rätt i krysset.

Varför står inte du Hurme?

Macleans magiska 1-0.

Synd att jublet fastnade i halsen.

0-2 Sandströms första för säsongen, rundade snyggt kassen och la in den i öppet mål.

Kesä, Malmös klart bästa back. Inte bara för de snygga tacklingarna.

Action framför Svensson. Lövens hundrade PP i matchen?

Fokus. Larsson, Hersley och och Treille.

Kesä, Hardt och Svensson.

Malmös för dagen bästa spelare, Tomas Larsson.

Malmö resan.

Förra helgen var man alltså i Malmö och det vart helt klart en succéresa. Malmö slog Leksand med 4-2 på fredagen och Västerås på söndagen med 3-2. Det var hur bra som helst, bodde också på ett riktigt fint och billigt hotell. Sedan så var Malmö Arena nåt utöver det vanliga. Den absolut finaste arena jag någonsin ha varit i. Synd bara att laget inte håller samma klass som arenan.

Sedan har veckan inte bjudit på några större festivaler, har börjat tränat och skrivit lite på examensarbetet. Denna vecka som kommer? Vad händer då? På tisdag blir det hem till Björkå för att hämta Maya och ev börja göra någon intervju. Återkommer till Umeå igen på torsdag.
Veckans höjdpunkt: Björklöven-Malmö på fredagkväll. Tänkte här nedan bara ladda upp några Malmö bilder.

Malmö-leksand på fredagkväll. Underbar match med 12500 på läktaren och ett hemmalag som bjöd på bra underhållning.

Var även förbi isstadion och såg en dammatch mellan Malmö och Hv71. 8-2 till Malmö.

Fotbollsarenan i Malmö, ny och fräsch. Samma namn som Modos hockeyarena, fantasifullt?