Lägerskola

Japp, imorgon bär det iväg till Fidodalen för den obligatoriska lägerskolan för en åk 5a från Sävar. Enligt fröken en klass med samarbetssvårigheter. Det ska vi allt kunna fixa. Ska nog börja med att alla får krama varandra, för optimal gemenskap. Blir förmodligen ett jäkla regnande och dåligt humör på samtliga. Men då gäller det att man som ledare håller humöret på topp.
Jag och Klas har varit i skolan idag och gjort ett klasspel "kungsleds-kampen".Ett spel som snart kommer ut på marknaden.
Var i torsdags och spelade min första fotbollsmatch för säsongen. Korpen division 8, riktigt bra kvalite. 3-3 slutade matchen. Ett under att man har båda benen kvar.
West Ham slutade på en hedersam 9onde plats i PL. Klart godkänt.

Magnus ska springa maraton i helgen, lycka till! Kommer att följa dig via tvn! Blir förövrigt hem till Sollefteå i helgen, ev match samt se Sollefteå-Umedalen. Ska passa på att ta hem en hel del saker eftersom jag har bilen här uppe i Umeå.
Malmö har inte varit speciellt aktiva under silly season, Käsä, Staal är lirare som alla andra lag drömmer om. Fattas någon bra back samt någon målskytt av rang.

Fidodalen, here we comes!

onsdag 20/5

Nu börjar skolan snart lida mot sitt slut och jobbet kan ta vid. Känns riktigt skönt. Nu är det snart bara ett halvår tills man är klar grundskolelärare. Sedan blir det ut och slåss på arbetsmarknaden för jobben växer ju inte direkt på träd. Var ute på Holmön från måndag till tisdag, en gång aldrig mer dit. Snacka om öde ställe. Men vädret var ju riktigt bra iallafall. Hade trevligt men stället hade kunnat bjuda på mer. Annars så har kursen som jag läser nu varit riktigt bra. En massa trevliga utomhusaktiviteter. Hade också ett växtprov där jag skrapade ihop 23 av 25, riktigt nöjd.

Imorgon tänkte jag gå och kolla på Mariehem-Sollefteå, hoppas de bjuder på en målfest. Annars så blir det nog inget speciellt i helgen. Tänkte försöka ta mig ner på stan idag och växla in lite pengar samt köpa mat åt Maya.

Nästa vecka bjuder på lägerskola + projektarbete.

Lördag kväll

Japp, man gör inget bättre så här en lördag kväll. Har som inget att göra, men det är ju riktigt skönt ibland det också. Har varit och simmat idag, även sett West Ham-Liverpool. Enda man kan ta med sig från den matchen är att domaren inte hade sin bästa match.

Hockey igår var bra. Skönt att se Kanada leka med Sverige. Kanada visade hur jäkla dåliga Sverige egentligen är. Hoppas USA gör samma sak imorgon. Låt mig se USA leka med Sverige, precis som denna älg gör med saltstenen.

Nu tar vi dom


Tjoo

Har en liten dum ovana för mig just nu. Så fort jag ser en afro frisyr så börjar jag sjunga på Mojjes popcornfrisyr. Någon som har hört den? Om inte, lyssna på den.

Annars har jag varit på iksu 5 dagar i rad, simmat, gymmat, bubblat och kört en hel del kondition. Skolan idag bjöd inte på alltför mycket, mest en massa fågelkvitter.

Börjar också så smått bli sugen på London, vore förpillat härligt att få göra sin praktik där. I så fall kommer det att ske till hösten. Längtar också till sommaren så man får jobba lite och tjäna pengar.

Sitter och ser lite på Sverige, för jävla dåliga dom är. Skulle dock inte förvåna mig om dem går och vinner hela skiten, brukar ju ha en förmåga att göra de. Kan förmodligen tråka ut de flesta lagen. Andreas Johannson är förmodligen den vidrigaste människan som finns, hur faan kan dem låta honom sitta och kommentera? SOPA.



RSS 2.0