Hmm

Då har man alltså varit hemma i Björkå i en vecka nu då. Vad har man fått ut av det egentligen? 3 förlorade fotbollsmatcher, jobb och lite fest. Helt ok med andra ord.
Började ju redan i onsdags med en förlust mot Höga Kusten, 3-4. Spelade ungefär 10 minuter. Fortsatte sedan i lördags med en 3-2 förlust mot Kramfors, detta trots att dem fick sin målvakt utvisat efter 10 minuter. Spelade andra halvlek. Idag förlorade vi mot MoDo med 1-4, spelade bara andra halvlek på grund av att jag slutade jobba kl 7. Ett konstaterande är att fotbollen här i Ångermanland är sjuuuuuuuukt dålig.
Fest i Kramfors vart det i lördags efter förlustmatchen, inga skandaler att rapportera. Inte heller några skandaler att rapportera från ICA.


Hejdå Umeå

Då har alltså ännu en helg passerat, en helg med ganska många nederlag. Sverige förlorar mot Danmark och Söderling förlorar mot Federer. Annars har helgen varit riktigt trevlig. Fredagen bestod av klassfest på nydalahöjd, var en hel del folk där och jag hade allmänt trevligt. Slutade på Corona, där bjöds det på fjortisdisco utöver det vanliga. Klackarna i taket och världens längsta kö i baren. Det är nog bara corona som är så pass smarta att man kör med 3 bartenders när det är bartömmning. Klas orkade stå i kön, och efter ungefär 1 timme så var lyckan total, Klas hade nämnligen lagt beslag på 2 öl. Då hade jag redan fått mig en öl av en annan klasskamrat. Kvällen slutade med att en kille utanför fick en flaska i huvudet och fick åka in på akuten. Vi var typ först på plats och fick ringa ambulans. Och inte nog med det så var det någon jäkel som snodde Camillas cykel, allt för att Camilla och Klas var så snälla och hjälpte den stackarns kille som fått flaskan i huvudet. Så här i efterhand så lönas det alltså inte att vara snäll.

Lördagen bjöd på party hos Klasse, stämningen var på topp innan Sverige och Danmark skulle börja spela. Allt eftersom matchen pågick skönk stämningen drastiskt. Detta pågrund utav Sveriges urkassa spel. Gänget gick sedan ner på rex medans jag valde att gå hem.

Idag söndag har Klas, Camilla, Vinblad och Mårten varit här och sett Söderling bli fullständigt pulveriserad av Federer. Efter det bestämde jag, Moa och Maya att vi skulle ta oss en liten promenad, vi samlade burkar, letade cykel och hade allämnt trevligt. Vart ungefär 3 timmar. Summa: 8kr. Maya fick sen en välbehövlig dusch och en ny frisyr.

Nu imorgon lämnar jag Umeå för att åka till Björkå spendera min sommar där. Jobb, jobb, jobb, fiske och lite fotboll ska hinnas med.

Treille

Yes, så heter mannen som ska göra Malmö till ett elitserielag igen, högst troligt. Nu fattas bara ett gäng bra spelare. Förövrigt så vägrar förkylningen att lägga sig, har faan varit förkyld från och till hela detta år, börjar bli smått frustrerande.

Fick alla rätt på sista examinationen, nu är det alltså bara 2 kurser som återstår. CK 3 och examensarbete. Känns som om slutet är nära, ljuset i tunneln börjar man så smått se. Jag och Klas siktar ju också på att göra våran sista VFU i London, den går av stapeln under CK 3an, 4 eller 5 veckor lång. Där börjar det också att ljusna. Har mailat med en av gubbarna på skolan och han säger att det är okej att vi kommer samt att vi ska får vara med en idrottslärare. Tänkte i samma veva börja planera lite om examensarbetet. Tänkte som jämföra livet i London vs livet i Umeå. Till Londonresan behövs nu bara rejält med pengar samt ett boende. Någon som vill ställa upp och sponsra oss? En liten slant eller varför inte ett fint rum? Tar emot allt med öppna armar.

Vad händer då i helgen? Blir kanske fest imorgon, sedan så vet jag faktiskt inte. Tänkte börja bege mig hemåt Björkå också, lutar åt söndag eller kanske måndag. Börjar jobba på onsdag den 10/6. Blir väl förmodligen en del fotboll nu när man är hemma i sommar. Siktar på att spela en match från start. Kommer ju in i ett lag som går som tåget. 1 förlust och 5 vinster så här långt tror jag det har blivit. Ligger också 2a i serien tror jag. Har innan sommaruppehållet kvar att möta Kramfors, Höga Kusten, Moliden, Ramvik och KB65. Så har mött de "lätta" lagen. Men som vår tränare skulle ha sagt "det finns inga lätta matcher". Hur många gånger har man inte hört den? Blir väl förhoppningsvis en och annan division 5 match också för att få upp matchtempot.

Var på Mediamarkt i tisdags, en rejäl besvikelse må jag ju säga, visserligen stort och så men inget fanns för mig. 3 minuter sen var jag och Mange ute igen. Mange skulle ha en TV men det enda som försäljaren sa var att det kommer in kampanjer om någon vecka. Så kom in då istället.


GRATTIS i efterskott lillebror! 16 år den 25/5.



Skolslut

Imorgon är alltså sista dagen innan sommarjobbet kan ta vid, det bjuds på redovisning samt någon fågelexamination. Ska kunna några fåglar samt deras läten. Börjar jobba någongång i nästa vecka.

Var ju ute på lägerskola förra veckan, var rätt kul. Men tält är ingen höjdare att sova i. Hade en hel del samarbetsövnings samt andra aktiviteter. Fiskade även lite.

RSS 2.0