2000-talets bästa West Ham 11a + bänk

Ställer upp med en 3-4-3 uppställning eftersom det inte finns tillräckligt med bra backar som spelat i West Ham under denna era.
Målvakt
Robert Green, går inte att räkna gångerna han räddat West Ham. En bra målvakt som är något svag när det gäller inlägg.
Backlinje
Anton Ferdinand, riktigt bra på huvudet, gjorde rätt många mål för att vara back, lite lagom nonchalant och en spelare som jag helt klart gillar.
Rio Ferdninand, visserligen inte på sin absoluta topp när han spelade med West Ham men ändå en kille som platsar i vilket lag som helst i världen.
Matthew Upson, dagens fältherre i WH. Gör sällan en dålig match. Kommer att gråta blod om han försvinner här i januari.
Mittfältet från höger
Joe Cole, en fantastisk begåvning som är både snabb och målfarlig. Kan lätt bli osynlig men det är sådana spelare som jag förknippar mig själv med.
Michael Carrick, en stabil mittfältare med ett lysande passningsspel, en trevlig kille både på och utanför planen. 
Frank Lampard, en av världens bästa mittfältare och relativt given i mitt lag. Har en ruggigt skott och gör otroligt mycke mål.
Alessandro Diamanti, oj vilken vänserfot den killen har. Kanske den största skrällen i detta lag men tror Diamanti skulle klara denna uppgift galant. 
Forwards
Carlos Tevez, räddade West Ham kvar i ligan med ett bländade spel. Visade verkligen hjärta för klubben under säsongen han spelade. 
Davor Suker, spelade bara 8 matcher för West Ham, men det räcker. En kult spelare som är en av tidernas bästa anfallare enligt mig.
Bobby Zamora, sköt upp West Ham i premier league efter något år i läskligan. En stor favorit som alltid satte laget i första rummet. Fick dock inte den speltid han förtjänade. Går just nu som tåget i Londonrivalen Fulham.
Bänken
David James
Paul Konchesky
Valon Behrami
Matthew Etherington
Yossi Benayoun
Paolo Di Canio
Dean Ashton


Kommentarer
Postat av: magnus

Fan, det är ju bara massa United- och Chelseaspelare! Illa. Men Upson är okej, han är väl en Arsenalprodukt från början?

2010-01-07 @ 09:00:53
URL: http://gimpsuit.blogg.se/
Postat av: Masse

Vad jag vet så stämmer de =) Tyvärr rycker ju bottenham i honom nu..

2010-01-07 @ 21:30:00
URL: http://masseaman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback