God jul och gott nytt år!

Har haft fullt upp hemma i Björkå, detta har hunnits med:
Jobb mest hela tiden.
Trevlig utgång på juldagen.
Hyffsat otrevlig annandag.
Träffat trevligt folk.
Vunnit terassen cup.
Appropå terassen cup så saxar jag detta från Undroms hemsida:
"Men vi ska genast slå fast att vi hade väldigt mycket tur som lyckades vinna.
Vi tar det från början:
# UIF besegrade ÅFF P 95 programenligt med 5-1. Därefter drabbades vi av hybris mot ett heltaggat SGIF-82 som vann rättvist med 3-1. reduceringen för UIF kom med bara sekunder kvar och den skulle visa sig vara viktig för hela turneringen. I match 3 ställdes vi mot Junsele. Förutsättningarna var då att vi var tvungna att vinna med 3 måls marginal för att bli bästa 2:a i cupen. Det här var nog turneringens roligaste match att se på för publiken men för oss ledare blev det en nagelbitare.Undrom tog en snabb 2-0 ledning och öste på men blottade sig bakåt. När krutröken skingrats stod Undrom som segrare med 6-3! Det sista målet inslaget 30 sekunder före full tid.

# I semifinalen ställdes vi återigen mot SGIF-82 och lyckades få revansch via seger 4-2

# I finalen ställdes vi emot VBK/LAIF som mönstrade ett rutinerat manskap med Kristoffer Block i mål. Det vart en avvaktande tillställning , men i 16:e minuten spelade Rebo Burubwa till Mathias Åman som snyggt satte segermålet. VBK/LAIF hade en frispark på slutet som så när resulterat om inte Jonatan Halén gjort en reflexräddning.

# Stort plus till alla som var med idag. Men ett extra plus måste en pånyttfödd Mathias Åman få, mer tränad än tidigare och med 6 gjorda mål i turneringen var han den som överraskade mest.

# Som sagt en hel del tur i turneringen men vi har också en bra moral i laget där vi aldrig ger upp utan reser oss gång på gång.

Det mest anmärkningsvärda måste vara den "tränade Mathias Åman". Visst gick det bra men idag så lever inte benen och man har träningsvärk precis överallt! Riktigt roligt att spela boll igen.

Nu tänkte jag nog bara gå ut med Maya, se lite på Robbie Williams och vänta in hockeyn inatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback